Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κασελάκης: «Είμαστε πληγωμένοι»


Κασελάκης: «Είμαστε πληγωμένοι»

Την πίκρα που νιώθουν οι παίκτες της Κηφισιάς για την ήττα απ’ τον Απόλλωνα Πάτρας στο Ζηρίνειο τόνισε ο Λεωνίδας Κασελάκης, αναφέροντας και τα χαρακτηριστικά του επόμενου ματς με τον Άρη.

Στην απώλεια βαθμών στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν στο ερχόμενο ματς με τον Άρη αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της Κηφισιάς στα τελευταία ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και καλό μήνα! Έχει ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη περίοδος αλλά εμείς δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε τα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου διότι συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Είμαστε πληγωμένοι γιατί την περασμένη βδομάδα χάσαμε στην έδρα μας την οποία θα πρέπει να υπερασπιστούμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με μια παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ όπως είναι ο Άρης. Προέρχεται από μεγάλες νίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Eurocup οπότε έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο πλάνο μας, να έχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην επίθεση με υπομονή και αποφασιστικότητα και στην άμυνα να κάνουμε δική μας κάθε διεκδικούμενη μπάλα . Αν όλα αυτά γίνουν στο 100% θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ ειδάλλως θα έχουμε πολλά προβλήματα. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Να είστε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: