Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

«Καψουρεύτηκαν» τον Γιόχανσον!!


«Καψουρεύτηκαν» τον Γιόχανσον!

Για Γκάλο ήρθαν, με άλλον… ξετρελάθηκαν οι άνθρωποι της Γάνδης. Ενώ η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά στο αν πωλείται ο Βραζιλιάνος, στον βελγικό σύλλογο φέρεται να έχει «γυαλίσει» για τα καλά ο Γιόχανσον.

Αυτό που έπαθαν οι φίλοι της ΑΕΚ από τις πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα της -δηλαδή ποδοσφαιρικό έρωτα- προκάλεσε και στους ανθρώπους της Γάνδης ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο σταθερά καλύτερος παίκτης της «Ένωσης» από τον περασμένο Γενάρη έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο φέτος την απόδοσή του. Προσθέτοντας λοιπόν στις γεμάτες εμφανίσεις του και τα γκολ (έχει πετύχει τρία συνεχόμενα) φέρεται να μπήκε για τα καλά στο μάτι του βελγικού συλλόγου.

Έτσι, εκείνος εισέπραξε μεν αρνητική απάντηση στο αν πωλείται ο Ροντρίγκο Γκάλο, ωστόσο θεωρείται πιθανότατο, σύμφωνα με τη «Sportday», να επανέλθει πολύ πιο δυναμικά για τον Σουηδό.

Έχοντας δεδομένα την οικονομική δυνατότητα (εξαιτίας και της πιθανότατης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League) να δελεάσει την ΑΕΚ, η οποία πάντως έχει «δεμένο» τον παίκτη με συμβόλαιο ως το 2017, στο οποίο φέρεται να υπάρχει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: