Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αλλού στέκεται ο Τούντορ!


Αλλού στέκεται ο Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό, αλλά ο Ιγκόρ Τούντορ «τρίβει» τα χέρια του κυρίως για την εικόνα των Σάμπο, Τσίμιροτ και Αντόνις που δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής.


Πολλά χαμόγελα έχει φέρει στον ΠΑΟΚ το ματς κόντρα στον ΑΟ Χανιά για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου. Δεν είναι μόνο το 6-2 του «Δικεφάλου του Βορρά», που είχε ανάγκη μια τόσο εμφατική νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο στην οποία μπήκε τέλος την περασμένη Δευτέρα με το 3-1 επί της Καλλονής.

Ωστόσο, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν στέκεται τόσο στην επικράτηση της ομάδας του, που ήρθε με ανατροπή, έχοντας στο μυαλό του ότι οι Κρητικοί αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία και άλλωστε το είπε και στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κροάτης τεχνικός είναι ικανοποιημένος κατά βάση από το γεγονός ότι είδε τρεις από τους παίκτες του που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και δεν έχουν βοηθήσει τόσο. Πρόκειται για τον Σάμπο που έκανε χατ-τρικ την Πέμπτη, τον Τσίμιροτ, τον οποίον πιστεύει πολύ ο 38χρονος τεχνικός και στερήθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Όπως είναι χαρούμενος και για τον Αντόνις για τον ίδιο λόγο. Δεν τον είχε για αρκετό καιρό στη διάθεση του και αντιλήφθηκε χθες ότι δεν πρέπει να τον ξεγράψει.

Περιμένει… επιστροφές

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (6/12, 15:00) με τον Πανιώνιο στρέφεται πλέον η προσοχή στον ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ να ευελπιστεί ότι θα τεθούν και πάλι στη διάθεση του τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Τζίολη και Μακ που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον αγώνα με την Καλλονή. Ο πρώτος στους προσαγωγούς και ο δεύτερος στο γόνατο. Σήμερα είναι η καθοριστική ημέρα και θα φανεί αν είναι σε κατάσταση να παίξουν κόντρα στους «κυανέρυθρους». Αν βγάλουν την προπόνηση χωρίς προβλήματα… καλώς. Διαφορετικά, θα είναι απίθανο να παίξουν. Επιπλέον, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του ο Μιγκέλ Βίτορ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: