Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μάντζιος: «Δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο, μένει το 3-1»


Μάντζιος: «Δεν είναι πάντα δίκαιο το ποδόσφαιρο, μένει το 3-1»

Το σχόλιό του για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Άκης Μάντζιος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μπήκαμε στο ματς», είπε για την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πλατανιά.

Καλό παιχνίδι με ωραίο ρυθμό χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 για την 26η αγωνιστική της Super League.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και αυτό που μένει είναι το 3-1. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είχαν τα δικά στους διαστήματα», σχολίασε για την εικόνα των «αιώνιων». Τί είπε για την οπισθοχώρηση των «πράσινων» στο δεύτερο μέρος.

Παράλληλα, μίλησε και για την εντός έδρας ήττα του Λεβαδειακού από τον Πλατανιά με 3-0.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γκολ του Καμπιάσο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι και για την εικόνα των δύο ομάδων: «Πιο πολύ έχω δει το δεύτερο ημίχρονο, επειδή παίζαμε και εμείς λίγο πιο πριν με τον Πλατανιά. Ήταν καλό παιχνίδι με ρυθμό, αν και λείψανε οι πολλές φάσεις από το ματς, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το αν ήταν offside το γκολ ή όχι. Υπάρχουν οι αρμόδιοι για να μιλήσουν γι’ αυτά τα θέματα. Σε ό, τι αφορά το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, έχω να πω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και αυτό που μένει είναι το 3-1. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είχαν τα δικά στους διαστήματα. Από τη μια ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το ματς. Κι ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ σε κάποια διαστήματα και μπόρεσε στο τέλος να βάλει δύο γκολ. Πρέπει να πούμε ότι ήταν πολύ καλή η συμπεριφορά κι ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

-την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού: «Δεν γνωρίζω τι εντολές έχει δώσει ο προπονητής. Νομίζω πάντως, ότι κανένας προπονητής δεν δίνει εντολή να κλειστεί η ομάδα του πίσω από το 45ο λεπτό. Θα περίμενε την αντίδραση του Ολυμπιακού που είναι και ο πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά δεν ξέρω τι εντολή μπορεί να έχει δώσει ο προπονητής».

-την ήττα του Λεβαδειακού από τον Πλατανιά: «Προερχόμασταν από τέσσερα ματς χωρίς ήττα και ήμασταν καλά στο ψυχολογικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ο αντίπαλος είναι η αλήθεια ότι ήταν ανώτερος.. Κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι. Μας στενοχώρησε το αποτέλεσμα και δεν απογοητεύεται η ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία».

-το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Σίγουρα τη λύση θα τη δώσουν οι μεγάλοι, αυτοί καθορίζουν το τι θέλουν από το ποδόσφαιρο. Από θέμα ποιότητας είναι χειρότερο, έχει απαξιωθεί το άθλημα. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις ώστε να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα και να πάμε σε υψηλότερα στάνταρ. Πέραν της Εθνικής ομάδας που ταλαιπωρήθηκε, βλέπουμε ότι ξεκινάει και ένας κυκεώνας για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και θα παίζει προκριματικά ακόμη κι ο πρωταθλητής. Πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι ένα ωραίο πρωτάθλημα και να εμφανιστούνε και οι ελληνικές ομάδες δυνατές στην Ευρώπη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: