Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

«Απολογήθηκε» ο μοιραίος Παπαντωνίου!! (pic)


«Απολογήθηκε» ο μοιραίος Παπαντωνίου (pic)

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ για τις δύο χαμένες βολές του, στο φινάλε της πρώτης παράτασης με τον Ολυμπιακό αισθάνθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου. «Αναλαμβάνω μερίδιο της ευθύνης», είπε.

Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ ζήτησε ο Νώντας Παπαντωνίου. Στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, ο γκαρντ της Ένωσης είχε την ευκαιρία να γείρει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του, ωστόσο στο νήμα της πρώτης παράτασης αστόχησε σε 2 βολές και στη συνέχεια ο Σπανούλης έστειλε τον αγώνα σε έξτρα πεντάλεπτο (προτού εκεί οι Πειραιώτες πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα).

Ο 25χρονος άσος -που υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης- ανέλαβε μερίδιο της ευθύνης για την ήττα κι έστειλε μήνυμα για... καλύτερες μέρες.

Το μήνυμά του στο Instagram

Δύσκολη η χθεσινή μέρα για μένα και για την ομάδα. Δυστυχώς δυο άστοχες βολές μου μας στέρησαν κάτι που περιμείναμε όλοι καιρό. Κρίμα για την προσπάθεια μας και για τον κόσμο μας που ήταν εκεί. Γνωρίζω καλά πόσο πικραθήκατε και εννοείται αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου. Έτσι είναι το μπάσκετ όμως. Πάνω από όλα όμως είναι η υγεία μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους. Συνεχίζουμε ! 


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nodas Papadoniou (@nodas_papadoniou) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: