Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

«Χτυπάει» Ροντρίγκεζ η Μπάγερν Μονάχου!


«Χτυπάει» Ροντρίγκεζ η Μπάγερν Μονάχου

Τον εξαιρετικό μπακ-χαφ της Βόλφσμπουργκ, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ έχει βάλει στο... μάτι η Μπάγερν Μονάχου, με τον παίκτη να αποτελεί διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι.


Την... δική του Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει ήδη ο Κάρλο Αντσελότι, που από το καλοκαίρι θα αναλάβει και τυπικά τα ηνία του συλλόγου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Bild, ο πρώτος στόχος του Ιταλού κόουτς είναι ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ. Πρόκειται για τον εξαιρετικό 23χρονο Ελβετό αριστερό φουλ μπακ-χαφ, ο οποίος από το 2011 έχει καθιερωθεί στην Βόλφσμπουργκ και ειδικά τα τελευταία χρόνια βγάζει μάτια.

Φέτος μετρά 20 συμμετοχές, όλες ως βασικός, στην Bundesliga, έχοντας μάλιστα σημειώσει και δύο τέρματα. Όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, ο Αντσελότι ήθελε τον παίκτη από όταν βρισκόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον του δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του στους Βαυαρούς από τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του παίκτη αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Ωστόσο υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ροντρίγκεζ, ο οποίος αναφέρει πως αν οι λύκοι δεν βγουν στο Champions League της επόμενης περιόδου (είναι στο -8 τώρα), τότε η ρήτρα πέφτει στα 24. Πόσο που διόλου δύσκολο είναι να βγάλει από τα ταμεία της η Μπάγερν...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: