Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση Αστέρα: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο Βάτσιος»


Ανακοίνωση Αστέρα: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο Βάτσιος»

Για αλλοίωση αποτελέσματος κατηγορεί τον διαιτητή Βάτσιο στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή του.

Υποσημειώνοντας πως δεν παραγνωρίζει τα λάθη που έγιναν από την ίδια την ομάδα, η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης κατηγορεί τον διαιτητή Βάτσιο για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αθετούμε την πάγια τακτική που έχουμε να μη μιλάμε για διαιτησία καθώς αυτά που έγιναν στον αγώνα στο Περιστέρι δεν γίνεται να μείνουν ασχολίαστα. Λυπούμεθα που για τα έργα και τις πράξεις του Βάτσιου μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν θα σταθούμε στα αμέτρητα "έξυπνα" φάουλ με τα οποία έφερνε το ενδιαφέρον στην περιοχή μας. Ούτε καν στις κίτρινες κάρτες (6 στο σύνολο) που με περίσσεια ευκολία μοίραζε στους ποδοσφαιριστές μας.

Θα σταθούμε όμως σε δύο φάσεις που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Στο χτύπημα ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου στο Δημούτσο μέσα στην περιοχή, με το σκορ εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στο 0-1 και το Βάτσιο να μη δίνει το αδιαμφισβήτητο πέναλτι, καθώς και στο πεντακάθαρο φάουλ που γίνεται από τον σκόρερ του Ατρομήτου πάνω στον Ιγκλέσιας στη φάση της ισοφάρισης.

Στον ΑΣΤΕΡΑ δεν ψάχνουμε άλλοθι για τα λάθη μας. Τα αναγνωρίζουμε και ο καθένας στην ομάδα από το πόστο του παλεύει καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε μόνο έτσι μπορεί μια ομάδα να προχωρήσει μπροστά και να γίνει καλύτερη. Ωστόσο, αυτά τα λάθη δεν θα επιτρέψουμε να αποτελέσουν το άλλοθι του κάθε Βάτσιου που θα βρεθεί ξανά στο δρόμο μας
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: