Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Απορούν στον Ατρόμητο για την ανακοίνωση του Αστέρα!!


Απορούν στον Ατρόμητο για την ανακοίνωση του Αστέρα

Με έκπληξη άκουσαν στον Ατρόμητο τις διαμαρτυρίες του Αστέρα για τη διαιτησία του Βάτσιου στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων, θεωρώντας ότι αν κάποιοι αδικήθηκαν ήταν οι ίδιοι.

Από τα… σύννεφα έπεσαν στον Ατρόμητο με την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης στην οποία οι Αρκάδες εκφράζουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Βάτσιου στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων.

Οι Περιστεριώτες δεν θέλησαν να τοποθετηθούν επίσημα (πρόκειται άλλωστε για τακτική που ακολουθούν συνεχώς πλην εξαιρετικών περιπτώσεων), ωστόσο θεωρούν ότι οι αιτιάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Αρκάδες δεν υφίστανται.

Κατ’ αρχάς, όπως τονίζουν δεν υπάρχει κανένα πέναλτι του Μπίτολο στον Δημούτσο και επιπρόσθετα το γκολ του Λαζαρίδη είναι κανονικό, αφού τέτοια μαρκαρίσματα γίνονται δεκάδες σε κάθε στημένη φάση.

Μάλιστα, στον Ατρόμητο θεωρούν ότι αν κάποιοι έχουν αδικηθεί αυτοί είναι ίδιοι, καθώς απορούν πως ο Σανκαρέ δεν αποβλήθηκε και δέχθηκε την πρώτη του κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα, τη στιγμή που ο ρέφερι στο 86’ έπρεπε να δείξει κάρτα στον Αφρικανό σέντερ μπακ και όχι στον Νίκο Φερνάντες, ενώ απ’ ευθείας κόκκινη πιστεύουν ότι υπάρχει σε μαρκάρισμα του Δημούτσου στον Παπαδόπουλο στις αρχές του αγώνα.

Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι το μοναδικό πέναλτι το οποίο δεν καταλογίστηκε είναι στον Ούμπιντες στο 82’ σε τράβηγμα που δέχθηκε από τον Σανκαρέ μέσα στην περιοχή και ενώ το ματς είναι στο 1-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: