Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Θέλει Αγγλία ο Λακαζέτ!!


Θέλει Αγγλία ο Λακαζέτ

To ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ λιγκ θα ενδιέφερε τον Αλεξάντερ Λακαζέτ, σύμφωνα με δηλώσεις του σε γαλλικό μέσο. Άρσεναλ και Λίβερπουλ είχαν ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τον Γάλλο επιθετικό.

Για το μέλλον του μίλησε ο Αλεξάντερ Λακαζέτ σε γαλλικό μέσο και αναφέρθηκε στη προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ που θα τον ενδιέφερε.

«Αν θα αποχωρούσα για τη Πρέμιερ Λιγκ; Ναι,πιστεύω πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ελκυστικό για ένα ποδοσφαιριστή. Γνωρίζω όμως πως για να τα καταφέρω να αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα, θα πρέπει να είμαι πολύ καλός αυτή τη σεζόν. Έτσι είμαι πολύ συγκεντρωμένος και ελπίζω πως θα τα καταφέρω. Γνωρίζω ότι είναι πιθανόν να πάω στην Αγγλία και η Λιόν είναι ενήμερη για αυτό.»

Για την περίπτωση του επιθετικού της Λιόν είχαν δείξει ενδιαφέρον Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Σίγουρα οι δηλώσεις του διεθνούς φορ θα χαροποίησαν και τις δυο ομάδες.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, αλλά στους τελευταίους έξι αγώνες έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει φτάσει τα 12 συνολικά γκολ στο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: