Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Όλα ανοιχτά για Πέρισιτς!!


Όλα ανοιχτά για Πέρισιτς

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ιβάν Πέρισιτς στην Ίντερ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του και ο Κροάτης φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με την ιταλική ομάδα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ίντερ, άφησε ο μάνατζερ του Ιβάν Πέρισιτς, Τόνι Μάρτιτς, σε συνέντευξη του στο «fcinter1908» και o 27χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει απογοητευμένος επειδή οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να πετύχουν υψηλούς στόχους.

«Θέλει να κατακτήσει κάτι μεγάλο με την Ίντερ και του κόστισε πολύ, όταν η ομάδα έχασε την πρωτιά τόσο εύκολα. Δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, αλλά η Ίντερ πρέπει να είναι έτοιμη να παλέψει για το πρωτάθλημα και να παίξει του χρόνου στο Champions League», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Μάρτιτς.

Η Ίντερ πολύ δύσκολα θα είναι στους διεκδικητές του Scudetto, όμως μπορεί να παλέψει την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται στην πέμπτη θέση και απέχει πέντε βαθμούς από την τρίτη Ρόμα. Μάλιστα το Σάββατο οι δύο ομάδες κοντράρονται σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: