Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μαζί για νέες επιτυχίες Ίντερ και Pirelli!


Μαζί για νέες επιτυχίες Ίντερ και Pirelli

Για ακόμα πέντε χρόνια τουλάχιστον η ιταλική εταιρεία ελαστικών Pirelli θα είναι ο επίσημος χορηγός της Ίντερ Μιλάνου.

Την επέκταση της μεταξύ τους συμφωνίας για ακόμα πέντε χρόνια ανακοίνωσαν Ίντερ και Pirelli. Η ιταλική εταιρεία ελαστικών και η ομάδα του Μιλάνο έχουν μία επιτυχημένη συνεργασία εδώ και 20 χρόνια. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές προβλέπει ένα σταθερό ποσό, αλλά και ένα ποσό μπόνους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης ομάδας.

«Μαζί κατακτήσαμε τρόπαια τόσο στην Ιταλία, όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζεται αυτή η συνεργασία και μαζί κοιτάμε μπροστά και μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο και στους οπαδούς μας» δήλωσε ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Έρικ Θορίν.

Από πλευράς Pirelli, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Μάρκο Τροντστέτι Προβέρα, είπε: «Η επέκταση της συνεργασίας μας με την Ίντερ επιβεβαιώνει τους στόχους και την στρατηγική της εταιρείας να στηρίζει το σύλλογο, κάτι που κάνει τα τελευταία 20 χρόνια. Η Pirelli είναι παγκόσμιος παίκτης στις αγορές και η συνεργασία με μία ιστορική ομάδα όπως η Ίντερ βοηθάει στην προσπάθεια να κάνουμε την εταιρεία ακόμα μεγαλύτερη».

Η νέα αυτή συμφωνία θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές στην περαιτέρω ανάπτυξη στο εξωτερικό, ειδικά σε μία σημαντική αγορά όπως η Κίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: