Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Πογιέτ: «Ήθελα να δοκιμάσω νέο σύστημα, αλλά…»


Πογιέτ: «Ήθελα να δοκιμάσω νέο σύστημα, αλλά…»

Τα γρήγορα γκολ της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό σφράγισαν μια άνετη νίκη, αλλά παράλληλα… χάλασαν και τις δοκιμές που ήθελε να κάνει ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Περιορισμένα συμπεράσματα από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό αποκόμισε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Όπως είπε ο Ουρουγουανός στη συνέντευξη Τύπου, τα τρία γκολ που πέτυχε η ομάδα του πριν το εικοσάλεπτο τελείωσαν πρόωρα το ματς.

Έτσι, δεν μπόρεσε να δει τα αποτελέσματα των αλλαγών που έκανε σε σύστημα και παίκτες, αν και είπε ότι όσα είδε θα τον βοηθήσουν για το επόμενο παιχνίδι.

Ερωτώμενος δε για το περιεχόμενο της κουβέντας που είπε ότι είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι αναφέρθηκε σε παλιότερη συζήτησή τους.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ

Για το παιχνίδι: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το σημερινό ματς. Ήθελα να δοκιμάσω ένα καινούργιο σύστημα για να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που είχα στη διάθεσή μου. Ωστόσο τα τρία γρήγορα γκολ που πετύχαμε έκαναν το παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που περιμέναμε. Επίσης, οι δυο αναγκαστικές αλλαγές μείωσαν τις επιλογές μας για τα πράγματα που θα μπορούσανε να αλλάξουμε στο γήπεδο. Οπότε, σήμερα μόνο 20 λεπτά έγινε παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι μετά τα γρήγορα γκολ η ομάδα του «έκατσε» στο γήπεδο: «Αποκόμισα από αυτό το παιχνίδι πολλές πληροφορίες ώστε να πάρω αποφάσεις για το επόμενο παιχνίδι».

Για αυτά που είπε ότι συζήτησε με τον Μελισσανίδη ενόψει της νέας σεζόν: «Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη αυτή τη βδομάδα. Η συζήτηση που είχαμε κάνει ήταν την προηγούμενη βδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: