Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ατομικό ο Καπετάνος!!


Ατομικό ο Καπετάνος

Ένα πρόβλημα στον αστράγαλο αποκόμισε ο Παντελής Καπετάνος στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό στην προπόνηση της SKODA Ξάνθης την Καθαρά Δευτέρα.

Κούλουμα στο… γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής (13/3).

Η ήττα από τον Πανιώνιο αναγκάζει σε… ανασύνταξη τους Ακρίτες, το αήττητο σερί των οποίων «έσπασε» το Σάββατο, μετά από έξι αγώνες.

Το πρόγραμμα την Καθαρά Δευτέρα (14/3) περιελάμβανε παρακολούθηση DVD του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας με passing game, πίεση και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βασιλάκακης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει κανονικά, ενώ οι Γουάλας και Λισγάρας έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες και θα χάσουν ένα από τα επόμενα ματς.

Aτομικό, τέλος, έκανε ο Καπετάνος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ανησυχία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, στα Πηγάδια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: