Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Βασιλαντωνόπουλος: «Πάνω απ' όλα η ΑΕΚ»


Βασιλαντωνόπουλος: «Πάνω απ' όλα η ΑΕΚ»

Εμφανώς χαρούμενος, αλλά και προσγειωμένος για το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα Σούπερ Λίγκας έδειξε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, από τη στιγμή που ο Γκουστάβο Πογέτ του έδωσε σήμερα την ευκαιρία να ντεμπουτάρει στη Σούπερ Λίγκα με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Πήρα κι εγώ την ευκαιρία μου, πιστεύω ανταποκρίθηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα καλά. Πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστούμε, αν χρειαστούμε και όσο χρειαστούμε. Δουλεύω πάρα πολύ στην προπόνηση, κάνω υπομονή για να είμαι έτοιμος όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για μένα» είπε αρχικά στην NOVA και συμπλήρωσε σχετικά με το 4-4-2 σε ρόμβο που χρησιμοποίησε ο κόουτς της Ένωσης:

«Δοκίμασε ο προπονητής ένα καινούργιο σύστημα, για πρώτη φορά νομίζω. Σίγουρα βγήκε μέσα στο γήπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Οσο για το 3-0 επί του Πανθρακικού, είπε: «Σίγουρα μπήκαν νωρίς τα γκολ. Συνεχίσαμε όμως, πιέσαμε, δεν πετύχαμε ωστόσο κι άλλα γκολ. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: