Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Όλσεν: «Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα και όπως τα θέλουν»


Όλσεν: «Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα και όπως τα θέλουν»

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο Ρόμπιν Όλσεν σε ΜΜΕ της πατρίδας αναφορικά με την κατάσταση που συνάντησε στην Ελλάδα ενώ άφησε σαφείς αιχμές για το επίπεδο των παικτών.

Μπορεί να μην άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρόμπιν Όλσεν με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του φρόντισε να δικαιολογήσει τον εαυτό του για την κακή του παρουσία με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Ο Σουηδός γκολκίπερ που πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Κοπεγχάγη, μιλώντας στο fotbollskanalen.se, άφησε σαφείς αιχμές για το επίπεδο και τη νοοτροπία των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ χαρακτήρισε «αρρωστημένη» την κατάσταση στην Ελλάδα με αφορμή μια «επίσκεψη» των οπαδών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στα δύο κράτησα το μηδέν. Εδώ μου είναι πιο εύκολο να επικοινωνώ με τον κόσμο. Στη Σκανδιναβία ο ένας ακούει τον άλλο καλύτερα. Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα όπως τα θέλουν. Ειδικά για μένα που κρίνομαι πιο αυστηρά.

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά και με τους οπαδούς. Μετά από έναν αγώνα στην Ελλάδα μία ομάδα οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Ήταν μία άρρωστη κατάσταση. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εδώ».

Για την αποπομπή των Τούντορ-Άρνεσεν: «Ό λόγος είναι προφανώς ότι η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά. Υπάρχει μεγάλη πτώση»

Για τη θητεία του στην Κοπεγχάγη: «Είναι ωραίο να είσαι σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον και σε μία ομάδα που βιώνει την επιτυχία όλο το χρόνο. Έτσι επικεντρώνεσαι σε σωστά πράγματα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: