Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μπατ: «Κάτω τα χέρια από τον Ράσφορντ»


Μπατ: «Κάτω τα χέρια από τον Ράσφορντ»

Η «Ρασφορντ-μάνια» που επικρατεί στον… πλανήτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κρατεί, αλλά ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας, Νίκι Μπατ εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Κάθε πιθανότητα κλήσης του Μάρκους Ράσφορντ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας απέκλεισε ο παλαίμαχος «θρύλος» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νίκι Μπατ.

Ο νυν υπεύθυνος των Ακαδημιών των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τριών λιονταριών» να καλεί άμεσα τον 18χρονο επιθετικό της Γιουνάιτεντ και τάχθηκε ανοιχτά εναντίον αυτής της προοπτικής.

«Όχι, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για τον Μάρκους. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον όλων και πραγματικά δεν θα ήταν το καλύτερο για εκείνον. Δεν θα έλεγα στον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας τι να κάνει. Είναι δική του δουλειά να επιλέξει όποιον νομίζει», ανέφερε αρχικά στο «BBC» και πρόσθεσε:

«Για μένα είναι ένα νεαρό παιδί που ακόμα μαθαίνει το παιχνίδι, έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει, έτσι νομίζω ότι η συζήτηση για την Αγγλία είναι αρκετά πρώιμη. Έχει απίστευτη προοπτική για την Αγγλία και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: