Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε πολλά λάθη»


Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε πολλά λάθη»

Αρκετά λάθη έκανε ο Παναθηναϊκός στη νίκη επί των Τρικάλων, όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε από την άλλη πως οι «πράσινοι» είχαν την απαιτούμενη ενέργεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ικανοποιημένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί των Τρικάλων, με τον «Σάλε» να στέκεται από τη μία στα λάθη της ομάδας του και από την άλλη να κρατά την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ενώ είχαμε κάποια προβλήματα με δύο παίκτες σε αυτή την αποστολή, τους Ουίλιαμς και Διαμαντίδη. Είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για αυτό το παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η μπάλα πρέπει να είναι “χρυσάφι” , νομίζω ότι τα λάθη που κάναμε ήταν πολλά. Δύο παίκτες από τα Τρίκαλα είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ο Μπράουν στο πρώτο και στη συνέχεια ο Σόκο, είναι καλοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, και αποτέλεσαν ένα τεστ για εμάς στο οποίο έπρεπε να απαντήσουμε, να απαντήσουμε στο ψηλό παιχνίδι των Τρικάλων “χαμηλώνοντας” τους ψηλούς μας.

Από εκεί και πέρα κάτι που δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα είναι να γυρίζει η μπάλα και κάθε φορά που είχαμε παραπάνω από πέντε πάσες στην επίθεση, λειτουργήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο από τον οποίο έχουμε χάσει τρεις φορές και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, είναι μια ομάδα που αναγκάστηκε μέσα στην σεζόν να κάνει πολλές αλλαγές. Καλή τύχη και καλή συνέχεια
».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, από τη μεριά του, ανέφερε: «Παίζαμε σε ένα γήπεδο στο οποίο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, ξέραμε ότι χρειαζόταν σαράντα λεπτά συγκέντρωσης για να μην δώσουμε κανένα περιθώριο στα Τρίκαλα καθώς αποτελούν μια καλή ομάδα ειδικά εντός έδρας. Από ‘κει και πέρα υπήρξαν κάποια νεκρά διαστήματα κατά τα οποία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κρατάμε την νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που για ακόμα μια φορά ήτανε μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: