Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο Ράμος παίζει στο «κλάσικο»… με τη βοήθεια του διαιτητή!!


Ο Ράμος παίζει στο «κλάσικο»… με τη βοήθεια του διαιτητή!

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Ράμος, αν και η μη αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη χθεσινή αποβολή του, επισύρει τιμωρία 2-3 αγωνιστικών!

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ωρών στην Ισπανία είναι ο Σέρχιο Ράμος.

Όχι για το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης (με αυτό το γκολ έφθασε τα 27 με το κεφάλι και είναι μαζί με τον Τέρι οι εν ενεργεία αμυντικοί που έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ με αυτόν τον τρόπο στην Ευρώπη) στην έδρα της Λας Πάλμας, αλλά για την ενέργειά του μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Ανδαλουσιάνος στόπερ, μετά την αποβολή του στις καθυστερήσεις, έμεινε στην άκρη του αγωνιστικού χώρου και δεν κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του, κάτι που βάσει του πειθαρχικού κώδικα της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, επισύρει τιμωρία 2 ή 3 αγωνιστικών.

Ο άρχων της αναμέτρησης, ωστόσο, Φερνάντες Μπορμπαλάν, δε το κατέγραψε στο φύλλο αγώνος, συνεπώς ο 29χρόνος διεθνής αμυντικός δε κινδυνεύει να «φάει» άλλη αγωνιστική και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο «κλάσικο» της μεθεπόμενης αγωνιστικής στο «Καμπ Νου». Το παιχνίδι που θα χάσει, είναι αυτό για την 30η αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σεβίλλη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: