Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Γκέτσε: «Μιλάω με τον Κλοπ, αλλά όχι για τη Λίβερπουλ»


Γκέτσε: «Μιλάω με τον Κλοπ, αλλά όχι για τη Λίβερπουλ»

Στην παραδοχή πως μιλάει με τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά όχι για το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας τους προχώρησε ο Μάριο Γκέτσε.

Ο Μάριο Γκέτσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρει έντονα τη Λίβερπουλ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Γερμανός άσος, άλλωστε, χαίρει μεγάλης εκτίμησης και απόλυτης εμπιστοσύνης από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μετά το παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης, το οποίο σηματοδότησε και την επιστροφή του σε αγώνα πρωταθλήματος μετά τις 4 Οκτωβρίου, ο Μάριο Γκέτσε ρωτήθηκε για το αν συνομιλεί με τον πρώην προπονητή του και δήλωσε σχετικά: «Μιλάω μέσω μηνυμάτων με τον Κλοπ, ήταν ο προπονητής μου στη Μπορούσια και έχουμε καλές σχέσεις, όμως δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο. Όχι, δε μιλάμε για να πάω στη Λίβερπουλ».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τόνισε πως «ένιωσα ωραία, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα και αγωνιστικά ξανά», ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την επικείμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου και το αν αυτό θα έχει άμεση συνάρτηση με το δικό του μέλλον στην «Αλιάντς Αρίνα».

«Το μέλλον μου θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το τι σκέφτεται ο νέος προπονητής», υπογράμμισε.

Το συμβόλαιο του Μάριο Γκέτσε με την Μπάγερν Μονάχου εκπνέει τον Ιούνιο του 2017, με τον 23χρόνο άσο να αντιμετωπίζει φέτος αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με συνέπεια να έχει αγωνιστεί μόλις 7 φορές στο Γερμανικό πρωτάθλημα και τις τρεις εξ' αυτών προερχόμενος από τον πάγκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: