Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Στις 23 Σεπτεμβρίου το ντέρμπι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στη μοναδική «κενή» ημερομηνία που υπάρχει ορίστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα τα δύο ματς της πρεμιέρας που αναβλήθηκαν χθες λόγω της καταστροφικής φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική.

Την Τετάρτη λοιπόν, 23 Σεπτεμβρίου θα γίνουν στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (9.15μ.μ., Nova), ενώ περίπου δύο ώρες νωρίτερα (7μ.μ., Nova) θα αναμετρηθούν στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τον ΠΑΟΚ.

Η 23η Σεπτεμβρίου ήταν η μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία γιατί την Τετάρτη 2/9 δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες, αφού οι διεθνείς θα έχουν συγκεντρωθεί για τα παιχνίδια με Ελβετία (5/9) και Μολδαβία (9/9), ενώ στις 16/9 και στις 30/9 είναι προγραμματισμένες οι δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που δεν μπορούσαν να παίξουν χθες λόγω τιμωρίας, θα εκτίσουν τις ποινές τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (2η αγωνιστική). Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Ενσαλίβα (ΑΕΚ), Ριέρα (Πανιώνιος) δεν θα παίξουν στα παιχνίδια Λάρισα - Ολυμπιακός, Ατρόμητος - ΑΕΚ και Πανιώνιος - Εργοτέλης, αντίστοιχα και θα μπορούν να αγωνιστούν κανονικά όποτε οριστούν τα δύο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: