Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

«Ούτε Ευρώ παρακάτω» η απάντηση σε Θανόπουλο για Γιάχιτς

«Ούτε Ευρώ παρακάτω» η απάντηση σε Θανόπουλο για Γιάχιτς

Από την πρώτη στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλαβε εκ νέου τον πάγκο της ΑΕΚ, τα αθηναϊκά ΜΜΕ «έπαιζαν» σε περίοπτη θέση, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Σάνελ Γιάχιτς. «Σενάρια» τα οποία «καλλιεργούνταν» και είχαν ως βάση, την «αδυναμία» που έχει ο Ντούσκο στον 27χρονο μέσο, δεδομένου μάλιστα ότι αυτός τον είχε φέρει στον Άρη στα μέσα της περιόδου 2007-2008. Την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη μάλιστα, το θέμα Γιάχιτς-ΑΕΚ, βρισκόταν καθημερινά σχεδόν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της πρωτεύουσας. Δημοσιεύματα που εκ τους αποτελέσματος, αποδείχθηκαν ανακριβή και αναληθή.
Τις τελευταίες μέρες και μετά την πώληση του Κυριάκου στην Λίβερπουλ και το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας, το θέμα Γιάχιτς-ΑΕΚ αναθερμάνθηκε , με τον αθηναϊκό Τύπο να παρουσιάζει τελειωμένη την μεταγραφή του Βόσνιου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ΑΕΚ και Άρης τα βρήκανε στο ποσό των 600.000 ευρώ. Δημοσιεύματα που για ακόμη μια φορά, απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα.
Η διαφορά ωστόσο, στα νέα αυτά «σενάρια» για Γιάχιτς και ΑΕΚ, είναι ότι όντως υπήρξε κρούση του «δικέφαλου» του νότου στη διοίκηση των «κίτρινων». Ανεπίσημη μεν, αλλά κρούση δε. Για την ακρίβεια, στο περιθώριο της συνεδρίασης της superleague πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος είπε στον Γιάννη Κόντη, ότι ενδιαφέρεται για τον Γιάχιτς και οι δύο πλευρές να καθίσουν στο «τραπέζι» για να τα βρουν στο οικονομικό.
Η απάντηση που έδωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» στον «ισχυρό» άνδρα της Ένωσης ήταν, ότι ο Άρης δεν παραχωρεί τον παίκτη ούτε με ευρώ παρακάτω από τις 900.000 ευρώ της ρήτρας. Με αυτή του την στάση ο Γιάννης Κόντης επιβεβαίωσε την εξ αρχής θέση της ΠΑΕ Άρης, ότι ο Γιάχιτς αν πουληθεί, θα πουληθεί μόνο με το παραπάνω ποσό.
Την δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει άγνωστο πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής η ΑΕΚ. Αν προτίθεται να καταβάλει τα συγκεκριμένα χρήματα, τότε αποκτά αυτομάτως τον ποδοσφαιριστή, δίχως να δώσει λόγο στον Άρη. Πάντως ότι είναι να κάνει θα το κάνει άμεσα, μιας και στις 31 του μήνα, ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Αυγούστου. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: