Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Μπενίτεθ: "Πρέπει να βελτιωθούμε"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ήττα-σοκ με 3-1 από την Άστον Βίλα στο "Άνφιλντ", δεύτερη αποτυχία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ανάγκασε τον Ράφα Μπενίτεθ να δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως οι "κόκκινοι" επιβάλλεται να παρουσιάσουν σημάδια βελτίωσης στη συνέχεια, ενώ προέτρεψε τις "παλιές καραβάνες" της ομάδας να δείξουν το δρόμο προς την ανάκαμψη.

"Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις αξιοποιήσαμε. Τότε κάναμε λάθος, πετύχαμε ένα αυτογκόλ, ενώ μετά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Έπειτα πιέσαμε αλλά παραχωρήσαμε πέναλτι, κάναμε πάρα πολλά λάθη σε κρίσιμες στιγμές", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

"Είναι φανερό πως δεν παίξαμε καλά. Δίναμε εύκολα τη μπάλα σε μία ομάδα που είναι καλή στις αντεπιθέσεις. Χάσαμε και πρέπει να βελτιωθούμε.

Ο στόχος μας τώρα είναι να πάρουμε τη νίκη με τη Μπόλτον στο επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο.

Με αυτή την ομάδα έχουμε πάρει πολλά παιχνίδια πέρυσι και αυτό πρέπει να κάνουμε και φέτος. Όταν χάνεις, ο μοναδικός δρόμος για να αλλάξεις τα πράγματα είναι να νικήσεις, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Μπορείς να κάνεις λόγο για μερικούς παίκτες, όμως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ως ομάδα. Οι μεγαλύτεροι παίκτες έχουν περισσότερη εμπειρία και θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: