Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Υπέγραψε ο Ντε Νίγκρις!

Επιτέλους φοράει τα... βυσσινί. Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις συναντήθηκε -και- σήμερα το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Λάρισας και τα βρήκε σε όλα για συμβόλαιο δύο ετών, λύνοντας τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος αναζητούσε εναγωνίως έναν στράικερ για την γραμμή «πυρός» της ΑΕΛ.

Ο διεθνής Μεξικανός με ιταλικό διαβατήριο υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με τη Λάρισα και από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη, προκειμένου να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα, για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το μόνο που απομένει πλέον για να ανακοινωθεί ο διεθνής στράικερ είναι κάποια έγγραφα από την πρώην ομάδα του στην Τουρκία, τα οποία αναμένεται να φτάσουν ίσως κι αργά απόψε.


Παρουσίαση στον Πηνειό

Από εκεί και πέρα, η θεσσαλική ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της, κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΛ να δώσει το «παρών» την Παρασκευή στις... όχθες του Πηνειού, όπου θα γίνει η επίσημη προυσίαση της νέας φανέλας και της ομάδας της περιόδου 2009-10.

Πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του νέου πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της να καλωσορίσουν μαζί την τελευταία σεζόν της στο στάδιο Αλκαζάρ, με μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 28/08 (9 μ.μ.) στις όχθες του Πηνειού, κάτω από την γέφυρα που επί δεκαετίες οδηγεί τα βήματά μας προς την ιστορική έδρα της ομάδας.

Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, καθώς και των μεταγραφικών αποκτημάτων αυτού του καλοκαιριού, θα αποτελέσουν μέρος μιας βραδιάς με ιδιαίτερες ιστορικές αναφορές, αναμνήσεις, εκπλήξεις και πολλή συγκίνηση για όλους όσους υπηρετούμε την ιδέα της αγαπημένης μας ΑΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: