Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ελπίδες: Η αποστολή για το ματς με Αγγλία


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που θα συνθέσουν την αποστολή της εθνικής ελπίδων, ενόψει της αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Αγγλίας στην Τρίπολη (8/9), για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός)

Αμυντικοί: Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος)

Μέσοι: Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιώργος Κατσικογιάννης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μαχλελής (Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε), Παντελής Ριζογιάννης (Ξάνθη), Γιώργος Σιάκκας (Εργοτέλης), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ)

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε: «Παίζουμε με το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αγγλία διαθέτει παραδοσιακά δυνατές ομάδες σε αυτές τις ηλικίες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προηγούμενη εθνική κάτω των 21 έφτασε μέχρι τον τελικό του θεσμού. Αυτά τα ματς είναι σημαντικά για όλους μας. Για τους παίκτες, για τους προπονητές και για τους φιλάθλους, κυρίως για να διαπιστώσουμε το επίπεδό μας. Τα εύκολα παιχνίδια πέρασαν για την ομάδα μας χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Περιμένω ένα συναρπαστικό ματς, καθώς διαθέτουμε κι εμείς πολύ καλό σύνολο. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες μας δεν αγωνίζονται με τις ομάδες τους και δεν γνωρίζουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασής τους. Αντιθέτως, το ταλέντο, η ποιότητα και ο τομέας της ομοιογένειας κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Θεωρώ ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: