Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Η Αστον Βίλα 3-1 στο Ανφιλντ!


Οι παίκτες της Αστον Βίλα πανηγυρίζουν στο Ανφιλντ Η Λίβερπουλ γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο τρίτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα στην έδρα της από την Αστον Βίλα με 3-1.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε όλες κι όλες δύο ήττες στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ γνώρισε την πρώτη ήττα στην έδρα της μετά από 31 αγώνες πρωταθλήματος. Η προηγούμενη ήττα ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2007.

Με τον Σωτήρη Κυργιάκο στην εξέδρα, η Λίβερπουλ ξεκίνησε επιθετικά, αλλά η Αστον Βίλα με τρία αμυντικά χαφ κατάφερε να κρατήσει μακριά τους γηπεδούχους.
Και στο 34' με ένα τυχερό γκολ προηγήθηκε. Ο Γιάνγκ εκτέλεσε φάουλ, ο Λούκας έβαλε το κεφάλι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κέρτις Ντέιβις με κεφαλιά από κόρνερ του Σόρεϊ, πέτυχε και το 0-2.

Η Αστον Βίλα συνέχισε να είναι καλά οργανωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Λίβερπουλ στο 72' με σουτ του Φερνάντο Τόρες από γύρισμα του Ινσούα μείωσε.
Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Τζέραρντ ανέτρεψε τον Ρίο- Κόκερ στην περιοχή και ο Ασλεϊ Γιάνγκ με πέναλτι σφράγισε τη νίκη της Αστον Βίλα, πρώτη μετά από οκτώ χρόνια στο Ανφιλντ και μόλις τρίτη στα τελευταία 42 παιχνίδια απέναντι στις τέσσερις μεγάλες της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: