Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Πήρε Βακουφτσή η Σκόντα Ξάνθη


Ο Γιώργος Βακουφτσής Παίκτης της Σκόντα Ξάνθης είναι ουσιαστικά από την Δευτέρα το βράδυ ο Γιώργος Βακουφτσής. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Θράκης και πλέον θα φοράει την φανέλλα της για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς αυτή είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Βακουφτσής είναι 29 ετών, έχει γεννηθεί στις 30 Ιανουαρίου 1980 στην Καλαμπάκα. Εχει ύψος 1,91 μ. και βάρος 83 κ. Ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα του από τον Ηρακλή, όμως η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Φιορεντίνα. Στην Ιταλική ομάδα έμεινε το διάστημα από το 1999 έως και το πρώτο εξάμηνο του 2001.

Στην συνέχεια επέστρεψε στον Ηρακλή, πριν μετακομίσει στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στην Ομόνοια Λευκωσίας. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2007 για τον Εργοτέλη, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος φέτος. Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα, όμως φαίνεται ότι τον "κερδίζει" η Σκόντα Ξάνθη και η Σούπερ Λιγκ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βόλφανγκ Βολφ, έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Δευτέρα και πλέον τους περιμένει στις προπονήσεις την Τρίτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τους πράσινους.

Την Τρίτη ο Θανάσης Κωστούλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το ματς της Κυριακής, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο έμπειρος αμυντικός θα αναφερθεί και στους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: