Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

"Να τελειώσουμε την δουλειά"


Ο Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού Η ρεβάνς με την Σερίφ είναι στο μυαλό των "ερυθρολεύκων" που μετά την αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, πιο ξεκούραστοι πια ετοιμάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό ακριβώς μίλησε στους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητώντας να τελειώσουν την δουλειά που ξεκίνησαν στο Τίρασπολ, να είναι σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση με μια ακόμη νίκη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όσον αφορά τώρα την ενδεκάδα όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή με τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Ζαιρί και Μήτρογλου.

Οι Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ και Γ. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: