Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Εκτός ο Κονσεϊσάο

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα μαντάτα σχετικά με την κατάσταση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς οι ενοχλήσεις που νιώθει στους προσαγωγούς δεν επιτρέπουν την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (27/8) με την Χέρενφεν. Ετσι, ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί τις υπηρεσίες τόσο του Ολιβιέ Σορλέν όσο και του έμπειρου αρχηγού.

Ο πορτογάλος, που δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (25/8), υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Χέρενφεν. Ως εκ τούτω δεν θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Ολλανδία και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αναστασάκο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (25/8), ο Φερνάντο Σάντος δεν προχώρησε σε δοκιμές αναφορικά με το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στην δεύτερη αναμέτρηση με την Χέρενφεϊν. Αυτό που διαπιστώνεται, είναι η πρόθεση του πορτογάλου να χρησιμοποιήσει "ρόμβο", όπου ο Βίκτορ Βιτόλο θα αγωνιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκης θα είναι στα άκρα.

Ο Βλάνταν Ιβιτς θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τους Μουσλίμοβιτς, Βιειρίνια που θα αγωνιστούν στην επίθεση. Σε ότι αφορά την άμυνα, τα προβλήματα τραυματισμών, ουσιαστικά δεν δίνουν πολλές επιλογές στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Λίνο, Σαβίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: