Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ενίσχυση με Μπιλιαλέντινοφ για Έβερτον


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τα ταμεία της να είναι πλέον... γεμάτα μετά την παραχώρηση του Τζόλεον Λέσκοτ στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 24.000.000 λιρών, η Έβερτον προχώρησε άμεσα σε μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του Ντινίγιαρ Μπιλιαλέντινοφ.

Ο 24χρονος αριστερός χαφ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Μοσχοβίτες τα τελευταία πέντε χρόνια, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "ζαχαρωτά", ενώ αν και δεν ανακοινώθηκαν ποσά από τον αγγλικό σύλλογο, δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεταγραφή που κόστισε 9.000.000 λίρες για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγιες.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε τις υπηρεσίες του Ντινίγιαρ. Ξέρω ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες επιθυμούσε εδώ και καιρό να τον φέρει στο Γκούντισον Παρκ και ανυπομονούμε να τον υποδεχτούμε", τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Έβερτον, Ρόμπερτ Έλστοουν, με τον παίκτη να μην προλαβαίνει πάντως τον αγώνα ρεβάνς με τη Σίγκμα Όλομουτς για το Europa League καθώς και τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουίγκαν.

Να σημειωθεί ότι ο Μπιλιαλέντινοφ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ρωσίας σε ηλικία μόλις 20 ετών, έχει συνολικά 28 παρουσίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ ήταν βασικός σε όλα τα ματς της "αρκούδας" στα τελικά του Euro 2008 αλλά και στα 10 από τα 12 παιχνίδια της προκριματικής φάσης της ίδιας διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: