Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Τεν Κάτε: "Συμβαίνουν και θαύματα"!


Ο Σαριέγκι στη συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ήδη... αποκλεισμένος, εξέφρασε ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός του "τριφυλλιού", στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει για την περηφάνια της. "Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και πολλές φορές συμβαίνουν και θαύματα. Σίγουρα η Ατλέτικο είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της. Έχουμε πιθανότητες θα παίξουμε για τη περηφάνια μας για το κύρος μας και να θυμίσω ότι έχουμε ακόμα 90 λεπτά μπροστά μας".

Ακολούθως, ο προπονητής του "τριφυλλιού" ρωτήθηκε για το κατά πόσο επηρεάζουν ψυχολογικά τους παίκτες του οι καταστροφές από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική: "Όλα επηρεάζουν αλλά δεν είναι μόνο το ψυχολογικό είναι και κάποιοι παίκτες που ζουν σε αυτές τις περιοχές. Την Κυριακή δεν προπονηθήκαμε καθώς οι γιατροί μας συνέστησαν ότι δεν έπρεπε λόγω του ότι ο αέρας ήταν μολυσμένος. Υπάρχει ένας εκνευρισμός στην ομάδα λόγω του γεγονότος αυτού".

Τέλος, μίλησε για την απουσία του Γιώργου Καραγκούνη: "Η απουσία του Καραγκούνη είναι πολύ σημαντική. Είναι από τους ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλο υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βέβαια την εμπειρία του Καραγκούνη αλλά έχουν πολύ καρδιά και αυτό το χρειάζεται στο παιχνίδι με την Ατλέτικο ο Παναθηναϊκός".

Σαριέγκι: "Να αποφύγουμε τα λάθη"

Από την πλευρά του, ο Γιόσου Σαριέγκι ξεκαθάρισε ότι αυτή τη φορά πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη που δεδομένα η Ατλέτικο είναι σε θέση να τα εκμεταλλευτεί: "Το πρώτο από όλα είναι να μην κάνουμε κανένα λάθος και να μην δεχτούμε γκολ, αυτό θα ήταν καθοριστικό. Θα πρέπει να μπούμε με αυτή τη νοοτροπία και από εκεί και πέρα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε το 100%. Είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Να είμαστε συνέχεια κοντά τους να μην τους αφήσουμε να κάνουν καμία ευκαιρία. Το πιο σημαντικό είναι συγκέντρωση 100%. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να δείξουμε τη περηφάνια μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: