Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

To show του Λισάντρο Λόπεζ

anderlecht-lyon.jpgΤα φαβορί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιόν με ένα ακπληκτικό Λισάντρο Λόπεζ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ διπλασίασε τις νίκες επί της Άντερλεχτ. Το ίδιο έκανε και η Ντεμπρετσένι απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας. Νίκη-πρόκριση για Μακάμπι Χάιφα.

Η Λιόν φέτος είναι αποφασισμένη να πάρει ξανά τα πρωτεία και έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Μία από αυτές είναι και ο Λισάντρο Λόπεζ. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ, αφού με τρία προσωπικά τέρματα, οδήγησε την ομάδα του σε δεύτερη νίκη με 3-1 επί της Άντερλεχτ.

Στους ομίλους θα βρεθεί και η Ντεμπρετσένι η οποία επίσης με τη σειρά της έκανε το 2 στα 2 επί της Λέφσκι Σόφιας με τους Βάργκα και Ρούντολφ να πετυχαίνουν τα δύο γκολ.

Τη μεγάλη έκπληξη ολοκλήρωσε η Μακάμπι Χάιφα, η οποία μετά την Αυστρία, κέρδισε και στο Ισραήλ τη Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκε στους ομίλους με τους Ντβαλισβίλι, Γκολάσα, και Γκαντίρ σκόρερ. Τέλος, η Ζυρίχη με τη σειρά της κέρδισε για δεύτερη φορά τη Βέντσπιλς με 2-1 και πήρε και αυτή το εισιτήριο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτη (25/8)
Άντερλεχτ-Λιόν 1-3 (51' Σουάρεζ-26', 32' 41' Λόπεζ)
Ντεμπρετσένι-Λέφσκι Σόφιας 2-0 (13' Βάργκα, 35' Ρούντολφ)
Ζυρίχη-Βέντσπιλς 2-1 (6' Βονλάντεν, 90' Αμπντί-8' Τιγκίρλας)
Μακάμπι Χάιφα-Σάλτσμπουργκ 3-0 (31' Ντβαλισβίλι, 57' Γκολάσα, 90' Γκαντίρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: