Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Εφτιαξε ρόστερ σε δύο ημέρες ο Θερμαϊκός!


Το σήμα του Θερμαϊκού H νέα διοίκηση του Θερμαϊκού με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσούφη κατάφερε μέσα σε δύο μέρες να φτιάξει ρόστερ με πολλούς αξιόλογους και εγνωσμένης αξίας παίκτες δείχνοντας έτσι την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Θέρμης.

Οπως αναφέρει το σάιτ metrosport.gr, τη φανέλα του Θερμαϊκού τη νέα χρονιά θα φοράνε οι Κάλφας, Παντελιάδης, Μίτσικας, Κερμενίδης, Κουτσουρές, Γιαννίδης, Νάκος Νάκου, Αρζουμανίδης, Δεριαδές, Μπαλαμούτης, Καζαντζίδης, Δασκαλάκης, Καρυωτάκης, Ρηγάκης, Πλατάκης, Σαχινίδης, Κατερίνης, Μπάτσιος, Σάρρης, Κοσμίδης, Κοταρέλλας.

Στο μεταξύ, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης ορίσθηκε από τον τεχνικό του Θερμαϊκού Νίκο Παπαδόπουλο η πρώτη προπόνηση.

Παράλληλα, την παραίτησή του από το Δ.Σ του Θερμαϊκού ανακοίνωσε ο Φώτης Δασκαλάκης: "Κάνω γνωστή την παραίτησή μου από το νέο Δ.Σ του Θερμαϊκού Θέρμης. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Τσούφη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο Δ.Σ της Π.Α.Ε. Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια της Θέρμης που τα δύο τελευταία χρόνια με δέχτηκε. Από την μεριά μου έκανα ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι μου για να βοηθήσω τον Θερμαϊκό και δηλώνω 'πιστός στρατιώτης' του. Εύχομαι καλή χρονιά και καλή πορεία σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στην ομάδα.
Με τιμή Δασκαλάκης Φώτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: