Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Σε «περιπέτειες» ο Μπίσλι

beasley_hit1.jpgΟ... απρόβλεπτος χαρακτήρας του Μάικλ Μπίσλι συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τους Μαϊάμι Χιτ, καθώς ο 20χρονος φόργουορντ φέρεται να νοσηλεύεται σε κλινική του Χιούστον, με άγνωστη μέχρι στιγμής αιτιολογία. Παράλληλα λίγο πριν, είχε ανεβάσει στο twitter, μία φωτογραφία με ένα τεράστιο τατουάζ που έκανε στην πλάτη, στην οποία διακρίνονται επίσης και δύο... «ύποπτες» σακούλες.


Σύμφωνα με το «Associated Press» ο ταλαντούχος φόργουορντ βρίσκεται σε κλινική επανένταξης του Χιούστον, με τις φήμες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να «οργιάζουν», αναφορικά με την ενδεχόμενη χρήση ναρκωτικών. Νωρίτερα έδειχνε με... καμάρι στους χρήστες του twitter, το τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του, το οποίο γράφει «SuperCoolBeas», σε μία φωτογραφία που φαίνονται δίπλα του δύο σακούλες, οι οποίες προκάλεσαν τα... σχόλια των χρηστών.

Λίγο πριν καταργηθεί ο λογαριασμός του είχε προλάβει να γράψει: «Νιώθω πως όλος ο κόσμος είναι εναντίον μου. Πως δεν αξίζει να ζεις. Τελείωσα... Δεν νιώθω τίποτα». Τα γραφόμενά του προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Αλόνζο Μούρνινγκ, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Μάικλ είναι ότι έχει τεράστιες ικανότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσει. Εμείς είμαστε πάντα κοντά του να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: