Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους δεν ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά: Η απόφαση να μην ζητήσουμε εισιτήρια για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. δεν ήταν εύκολη. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στα δύο χρόνια, που βρίσκεται στα κοινά της ομάδας, έχει αποδείξει ότι δεν θέλει πουθενά ο ΗΡΑΚΛΗΣ να αγωνίζεται χωρίς τον κόσμο του και έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίζει εισιτήρια σε όλες τις έδρες.
Η συγκεκριμένη στιγμή, όμως, μετά τα όσα έγιναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, μας καλεί να αναλογιστούμε όλοι – από όποιο πόστο κι αν βρισκόμαστε, είτε φίλοι της ομάδας, είτε διοικούντες – τις ευθύνες μας και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του ΗΡΑΚΛΗ.
Η απόφαση αυτή δεν είναι απόφαση τιμωρίας , αλλά απόφαση προβληματισμού. Ας αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας, ειλικρινούς σχέσης, στην προοπτική να βρεθεί – επιτέλους – ο τρόπος ώστε ο πραγματικός φίλος του ΗΡΑΚΛΗ να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, χωρίς οι μεμονωμένοι κύκλοι, που βρίσκουν χώρο δράσης, να πληγώνουν κάθε φορά την ομάδα μας και την αγάπη όλων μας για αυτήν. Ας προσανατολιστούμε όλοι στο να βρούμε το σωστό δρόμο και ας πάψουμε να αποδυναμώνουμε τον ΗΡΑΚΛΗ με αποφάσεις μας και πράξεις μας.
Σημειώνεται, βεβαίως, ότι οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, μεμονωμένα, μπορούν να βρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α. και να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη αναμέτρηση.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ανακοίνωση της Αυτόνομης Θ – 10

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος φίλων του Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10 στην οποία και τονίζουν ότι:«Σαν οπαδοί του Ηρακλή που δώσαμε τα τελευταία τρία χρόνια το παρών σε όλα τα γήπεδα όπου κι αν αγωνιζόταν η ομάδα μας, αισθανόμαστε ότι δεχτήκαμε το πισώπλατο χτύπημα που ξεχείλισε το ποτήρι! Είμαστε και θα είμαστε ενάντια σε όποιον προσπαθεί να μικρύνει τον ΗΡΑΚΛΗ όπως επίσης και σε όποιον λόγω της ανυπαρξίας του δε μας αφήνει να μεγαλώσουμε το σύλλογο!!!ΥΓ1: Στον πόλεμο που μας κήρυξαν θα τα μάθουν όλοι …όλα!!!ΥΓ2: Περιμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η απόφαση να μη πάρουν εισιτήρια για το ΟΑΚΑ για να τοποθετηθούμε περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: