Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Μια ωραία ατμόσφαιρα...


Πάρντο και Στολτίδης απογοητευμένοι... Το 5-0 στο Παγκρήτιο ήρθε για να «δέσει» στις μουρμούρες και στο περίεργο κλίμα που υπάρχει εδώ και καιρό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο διασυρμός στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι άνευ σημασίας που όμως ξεπέρασε τα όρια του φιλικού αγώνα από τη στιγμή που ο Κετσπάγια και οι «ερυθρόλευκοι» το αντιμετώπισαν χειρότερα και από προπόνηση και πλέον άπαντες είναι στον... τοίχο.

Ο Κόκκαλης δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας αλλά και τα όσα γίνονται πια στα αποδυτήρια όπου υπάρχουν ξεκάθαρα παράπονα από παίκτες τόσο για την συμπεριφορά όσο και για το πρόγραμμα προπόνησης. Τα εργομετρικά άλλωστε δεν ήταν καθόλου καλά δείχνοντας πως η ομάδα είναι σκασμένη.

Σεπτέμβριο μήνα! Και με τα επίσημα ματς να έρχονται και να είναι κρίσιμα για όλους! Και κυρίως για τον Κετσπάγια. Τα προβλήματα συνάμα αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Ο Μαρέσκα έκανε εξετάσεις που έδειξαν πως ότι έχει θλάση πρώτου βαθμού στον μηριαίο δικέφαλο κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για 2,5-3 εβδομάδες εκτός δράσης, χάνοντας τα ματς με Καβάλα, Αλκμααρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ο Μπράβο από την άλλη έχει κάταγμα στην μύτη και εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μπορέσει να παίξει με την Αλκμααρ. Από την άλλη ο Στολτίδης και ο Ντάρμπισαϊρ επέστρεψαν ενώ το ίδιο θα γίνει με τον Τοροσίδη όπου θα είναι έτοιμος για την Καβάλα. Ο «Τόρο» προορίζεται για τα χαφ από τον Κετσπάγια στο ματς με την Αλκμααρ για να καλυφθεί το κενό στην μεσαία γραμμή και από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες επιλογές θα είναι με βάση το 4-2-3-1 που θα παρατάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: