Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ζανέτι: "Φέρτε μας την Μπάρτσα!"


Ο Ζανέτι πανηγυρίζει Ετοιμοι να αποδείξουν τις ικανότητές τους, νικώντας στην έδρα τους την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, είναι οι παίκτες της Ιντερ, σύμφωνα με τον Χαβιέρ Ζανέτι. Απομένει μία εβδομάδα για την αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο» και ήδη οι «απειλές» μεταξύ των δύο ομάδων δίνουν και παίρνουν.

«Ο Ζλάταν πήρε την απόφαση να πάει στην Μπαρτσελόνα και όλα θα πάνε καλά, γιατί είναι καλός παίκτης. Ο Ετό ήρθε σε μας ως επιθετικός με εξαιρετικά προτερήματα και τα απέδειξε σκοράροντας σε σημαντικούς αγώνες. Θα τον βοηθήσουμε γιατί η επιθετική του ικανότητα μπορεί να μας επηρεάσει αποφασιστικά, είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ της Ευρώπης», δήλωσε ο Αργεντινός στην ιστοσελίδα Repubblica.it.

Οσο για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, «είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή να παίζεις κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου», συμπλήρωσε ο Ζανέτι.

Στο ματς αυτό όμως, ο Αργεντινός θα βρεθεί αντιμέτωπος και με ένα άλλο πολύ γνωστό του πρόσωπο. Πρόκειται για τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας του Λιονέλ Μέσι. «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτά που μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια είναι απίστευτα. Αν ξέρει κανείς κάποια συνταγή για να τον σταματήσουμε, ας μου την πει παρακαλώ!», αστειεύτηκε, συμπληρώνοντας όμως ότι «είμαι περήφανος που τον έχω συμπαίκτη στην Εθνική, αλλά στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε αντίπαλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: