Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

«ΠΑΟ ή εξωτερικό»

salpi_kainioyrgio.jpgΌσο καθυστερεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Παναθηναϊκό, τόσο τα διάφορα δενάρια θα φουντώνουν. Μάλιστα, σε αυτά εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά ο 28χρονος επιθετικός είναι απόλυτος: «Εγώ θέλω να μείνω και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δεν συμβεί, μόνο για το εξωτερικό συζητώ».

Αυτά ήταν τα λόγια του άσου του «τριφυλλιού» το περιβάλλον του ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν μείνει στον Παναθηναϊκό θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού. «Στον Ολυμπιακό δεν πάω και το έχω πει και στον μάνατζέρ μου για να το γνωρίζει», πρόσθεσε ο «Σάλπι» βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να εξετάζει τη λύση του «αιώνιου» αντιπάλου.

Πολλοί πάντως, ακούγοντας αυτά τα λόγια σκέφτονται την αντίστοιχη περίπτωση του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος έλεγε τα τα ίδια, αλλά στο τέλος φόρεσε τελικά την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Σαλπιγγίδης πάντως διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ίδιο με αυτόν.

Και για αυτό είναι διατεθειμένος να κάνει δήλωση με την οποία θα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό, αν δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό και επιπλέον να υπογράψει ένα χαρτί στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» με το οποίο να δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: