Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

«Κιτρινίζει»…η έκθεση

Ο Άρης είναι «ένα» και δεν παύει να το αποδεικνύει. ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ, Λέσχη και οργανωμένοι, πορεύονται στον ίδιο δρόμο με μοναδικό στόχο το καλό του «θεού του πολέμου». Για ακόμη μια φορά σήμερα, ο ενιαίος Άρης θα δώσει σύσσωμος το παρών στην ΔΕΘ. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη, το οποίο λειτουργεί από το περασμένο Σάββατο και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την «οικογένεια» των «κίτρινων».
Απόψε το απόγευμα λοιπόν, οι διοικήσεις όλων των τμημάτων, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων», όπως και αρκετοί αθλητές του Ερασιτέχνη, θα παραβρεθούν στα εγκαίνια του περιπτέρου. Φυσικά ανάμεσα τους, θα βρεθούν και φίλοι του Άρη, όπως και η «Bullba», η οποία θα «ντύσει» μοναδικά με τις νότες της την σημερινή εκδήλωση.

Αυτόγραφα και… «πόζες»

Είναι δεδομένη η μεγάλη παρουσία των μικρών φίλων του Άρη στα σημερινά εγκαίνια. Η ποδοσφαιρική ομάδα αποτελεί πόλο έλξης για τους «πιτσιρικάδες», οι οποίοι πάντα δίνουν το παρών, όταν πρόκειται να συναντήσουν τα ινδάλματα τους. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν και είναι έτοιμοι για αυτό, να υπογράψουν αμέτρητα αυτόγραφα και να πάρουν πολλές και διάφορες «πόζες» μπροστά στον φακό.

Γεμίζει περηφάνια…

Το περίπτερο του ενιαίου Άρη, φιλοξενείται στο περίπτερο 15(από την είσοδο της ΧΑΝΘ στα 100μ αροιστερά) της ΔΕΘ. Αυτές τις τρεις μέρες που λειτουργεί, έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις, με τους επισκέπτες να κάθονται για αρκετή ώρα στον 80τ.μ. χώρο και να βλέπουν μια προς μια τις αμέτρητες φωτογραφίες από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου. Φωτογραφίες, οι οποίες έχουν «ντύσει» τους ειδικά διαμορφωμένους τοίχους του περιπτέρου και που προκαλούν δέος και ανατριχίλα και κάνουν τους αρειανούς να νιώθουν περηφάνια για τον αγαπημένο τους σύλλογο.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: