Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Φαν Μπάστεν κατά Μπερλουσκόνι

van_basten.jpgΣτην καρδιά του έχει ακόμα τη Μίλαν ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αφού ο Ολλανδός άσος του παρελθόντος πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στον ιταλικό σύλλογο. Γι αυτό και παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των «ροσονέρι».

Ο Φαν Μπάστεν βλέποντας τη Μίλαν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια άφησε αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί το αφεντικό της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και κυρίως για την μεταγραφική ξηρασία του φετινού καλοκαιριού.

«Πρέπει να παραδεχθώ ότι έχω εκπλαγεί με την πολιτική που ακολούθησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε σχέση με τις μεταγραφές. Θυμάμαι ότι είκοσι χρόνια πριν η Μίλαν έκανε τις καλύτερες μεταγραφές. Η αλήθεια είναι πως όταν μια ομάδα δεν αγοράζει παίκτες δεν μπορεί να βελτιωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής.

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον πάγκο της ιταλικής ομάδας ανέφερε: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω προς το παρόν για αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Αλλά αν ο Λεονάρντο δεν τα καταφέρει, δε θα είναι δικό του λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: