Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Χαμόγελα για Καραγκούνη στην Εθνική


Καραγκούνης, Τοπαλίδης και Ρεχάγκελ στην προπόνηση της Εθνικής Ο Γιώργος Καραγκούνης, όχι μόνο ταξίδεψε στην Ελβετία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών, αλλά ακολούθησε και το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Αυτό σημαίνει ότι ενόψει Μολδαβίας, τέθηκε στην διάθεση του Ρεχάγκελ.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αναχώρησε για το Κισινάου, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μολδαβία την Τετάρτη. Στόχος φυσικά η νίκη, όπως και στα άλλα δύο παιχνίδι με την Λετονία και το Λουξεμβούργο, προκειμένου να διατηρηθούν οι ελπίδες για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010.

Ο Λουκάς Βύντρα είναι αυτός που επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στην Βασιλεία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη και βάσει κανονισμού πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του.

Την Τρίτη ο Οτο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη πριν τα παιχνίδια συνέντευξη Τύπου, ενώ η Εθνική θα προπονηθεί στο "Ζίμπρου", όπου και θα διεξαχθεί το παιχνίδι την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: