Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ήρθε και δήλωσε έτοιμος


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας και εμφανώς καταβεβλημένος από το υπερατλαντικό ταξίδι, έφτασε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κρις Μονρό.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που μετέβη συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του «δικεφάλου», Τέλη Ζουρνατζίδη, απευθείας στο Λιτόχωρο, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που προετοιμάζεται εκεί, μίλησε για τη φιλοδοξία του να φτάσει ψηλά με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι πολύ κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά θα είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω άμεσα προπονήσεις με την ομάδα. Ξέρω ότι είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, με διπλές προπονήσεις, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. Είμαι έτοιμος και έχω διάθεση για σκληρή δουλειά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρω πολύ καλά τον Γκρέγκορι, γιατί παίξαμε στην Ιταλία, στην ίδια ομάδα, αλλά σε διαφορετικές χρονιές. Έμαθα επίσης και για τον Ντρόμπνιακ, που θυμάμαι ότι έπαιξε στο ΝΒΑ. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί είναι έμπειρος παίκτης. Ελπίζω ότι κάνουμε μία καλή ομάδα και με τους άλλους παίκτες που θα έρθουν. Το βασικό είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τη χημεία μας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει η κάθε ομάδα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να έχουμε όλοι μας μία καλή χρονιά. Αυτό περιμένω κι από τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, να κάνουμε μία καλή χρονιά και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Περιμένω και την ώρα που θα παίξουμε τα πρώτα μας παιχνίδια, για να δω τους φιλάθλους μας, για τους οποίους έχω ακούσει πολλά».

Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται με ένταση. Απών από το κανονικό πρόγραμμα παραμένει ο Χρήστος Ταπούτος. Στο Λιτόχωρο βρέθηκε σήμερα και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιλτιάδης Κανώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: