Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Χάνει το ματς με Άρσεναλ ο Τέβες


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μαρκ Χιουζ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κάρλος Τέβες για το σπουδαίο ματς του Σαββάτου με την Άρσεναλ.

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Χιουζ επιβεβαίωσε το πρόβλημα του Τέβες, ενώ ελπίζει πως θα τον έχει στην διάθεσή του για το μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20 Σεπτεμβρίου.

"Ακούσαμε χτες (Δευτέρα) πως ο Τέβες έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ο γιατρός μίλησε με αυτόν της Αργεντινής και το συμπέρασμα είναι πως θα χάσει το ματς με την Άρσεναλ. Το να γυρίσει άμεσα μπορεί να κάνει το πρόβλημα μεγαλύτερο, έτσι θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας", αναφέρει ο τεχνικός των "πολιτών".

"Ελπίζουμε πως θα είναι ΟΚ για το ντέρμπι, αλλά αυτό θα το δούμε όταν γυρίσει πίσω. Μένει με την εθνική ομάδα, καθώς πρέπει να έχει άμεση ιατρική περιποίηση".

"Γύρισε λίγο το γάνατο, κάτι που θα μπορούσε να είχε πάθει στην προπόνηση ή απλά περπατώντας στον δρόμο. Ελπίζουμε να χάσει μόνο ένα ματς".

Στο ίδιο παιχνίδι του Ροσάριο το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και ο Ρομπίνιο, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση.

"Είναι διαφορετικά τα πράγματα για τον Ρόμπι. Είναι απλά ένας παλιός τραυματισμός πάνω από τον αστράγαλο. Θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και ελπίζουμε να προλάβει να αγωνιστεί με την Άρσεναλ", πρόσθεσε ο Χιουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: