Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα επίθεση σε Ντομενέκ



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ρεμόν Ντομενέκ είναι για μία ακόμα φορά ο στόχος της κριτικής όλων για το νέο στραβοπάτημα της Γαλλίας κόντρα στη Ρουμανία το περασμένο Σάββατο και το πολύ πιθανό πλέον σενάριο να χρειαστούν τα μπαράζ προκειμένου οι «τρικολόρ» να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ 2010.

Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας αποκαλύπτει πως ο Τιερί Ανρί άσκησε σφοδρή κριτική στον 57χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό πριν από το ματς κόντρα στη Ρουμανία λέγοντας: «Μιλώ εξ’ ονόματος της ομάδας. Βαριόμαστε στη διάρκεια των προπονήσεών σου. Στα 12 χρόνια που βρίσκομαι στην Εθνική Γαλλίας δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρουμε πώς να παίξουμε, πού να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, πώς να οργανωθούμε. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Δεν έχουμε στιλ, δεν έχουμε οδηγίες. Το πράγμα δεν δουλεύει».

Η γαλλική ομοσπονδία αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα ενώ ο ίδιος ο Ανρί αναμένεται να τοποθετηθεί στην συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (8/9) πριν από το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Σερβία εκτός έδρας (9/9). Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζαν Πιέρ Εσκαλέτ επανέλαβε σε παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό πως ο Ντομενέκ θα παραμείνει στη θέση του ακόμα και σε περίπτωση ήττας από τη Σερβία: «Ναι, ναι, ναι θα παραμείνει. Το επαναλαμβάνω 3 φορές μήπως και γίνει απόλυτα κατανοητό. Ο σκοπός του είναι να μας οδηγήσει στο Μουντιάλ 2010 και μόνο αυτό είναι κριτήριο για να δούμε αν τελικά πετύχει ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: