Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΦΗ: "Καμπάνα" μίας αγωνιστικής και 54.750 €!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Βαριά ήταν τελικά η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Η κρητική ομάδα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο που ανέρχεται στο ύψος των 54.750 ευρώ.

Η ανακοίνωση: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ τις πειθαρχικές ποινές: α) του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – ρίψεις αντικειμένων β) του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της –ρίψεις καπνογόνων και γ) του χρηματικού προστίμου των πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (52.500) ευρώ και τη ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές, ένεκα της δημιουργίας εκτεταμένων επεισοδίων εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή πενήντα τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (54.750)ευρώ".

Ο Βασίλης Ξημέρης που εδωσε το "παρών" στην εκδίκαση της υπόθεσης προσπάθησε να πείσει ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό και μάλιστα προσκόμισε dvd για να αποδείξει του λόγου το αληθές ωστόσο οι δικαστές δεν πείστηκαν και έτσι το ματς με τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν πλέον στον ΟΦΗ είναι ότι θα υπάρξει μείωση της βαριάς ποινής στην έφεση που αναμένεται να υποβάλλει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: