Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σαργκάνης: "Γιατί να σταματήσει ο Αντώνης;"


Ο Νικοπολίδης παραλαμβάνει το βραβείο από τον Σαργκάνη Ο Νίκος Σαργάνης γνωρίζει όσο λίγοι τη θέση του τερματοφύλακα και ως ειδικός ανέλυσε την εμφάνιση του Αντώνη Νικοπολίδη στο "Εμιρέιτς". Ο παλαίμαχος γκολκίπερ με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" τόνισε πως το μεγαλύτερο προσόν του άσου του Ολυμπιακού, είναι ότι έχει σωστές τοποθετήσεις.

"Αν ξεκινήσει ένας τερματοφύλακας το παιχνίδι και του βγει η πρώτη φάση τότε αυτό τον βοηθάει στον τομέα της ψυχολογίας και για το υπόλοιπο ματς. Ο Νικοπολίδης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενέπνεε σιγουριά. Βέβαια βοηθήθηκε και πολύ από την άμυνά του. Η Αρσεναλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα

Το μεγαλύτερο προσόν που έχει ο Αντώνης και τον ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους τερματοφύλακες είναι οι καταπληκτικές τοποθετήσεις του. Είναι πάρα πολύ ψύχραιμος και δεν πανικοβάλλεται. Δεν είναι ότι κάνει την φανταστική απόκρουση. Απέναντι στην Αρσεναλ ήταν πάντα στη σωστή θέση.

Το ότι σταμάτησε από την Εθνική είναι ότι πιο έξυπνο έκανε. Δεν καταναλώνεται και δεν αποπροσανατολίζεται. Όταν πας στην Εθνική, χάνεις προπονήσεις και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να κάνεις "χαβαλέ" και "τουρισμό" για μια εβδομάδα. Γιατί να σταματήσει ο Αντώνης; Στη Θέση του τερματοφύλακα μπορείς να παίξεις για πολλά χρόνια με καλή ζωή και συντήρηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: