Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Εννέα ΠΑΕ σε απολογία


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Εννέα ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή για την Πέμπτη(1/10-13:00) στο πλαίσιο των αγώνων για την 5η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα θα απολογηθούν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ηρακλής, Καβάλα, Λάρισα και Ολυμπιακός. Παράλληλα η "Ενωση" κλήθηκε σε απολογία και για την εξ΄αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό όπως και ο Πανιώνιος. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Κ. Μαργώνης ( διερμηνέας) : Για την συμπεριφορά του διερμηνέα της ΠΑΕ Πανθρακικός στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Γ) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14 , 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ SKODA Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης –ΠΑΕ Λεβαδειακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα- ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 1η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: