Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Πλατινί πάει…τον Βενγκέρ

wenger_platini.jpgΚΑΙ είναι και φίλος μας ο Πλατινί… Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Άρσεναλ του Βενγκέρ είναι η πιο ευνοημένη ομάδα όχι του συγκεκριμένου ομίλου, αλλά όλων των ομίλων της διοργάνωσης. Ο Γάλλος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο Πλατινί, δίνει την αίσθηση ότι τον πάει…τον Βενγκέρ. Πως τον πάει; Να μην γράψω άλλη λέξη. Την πάει, λοιπόν, σπρώχνοντας τον συμπατριώτη του Βενγκέρ. Την ομάδα του Βενγκέρ εννοώ.

ΜΕ την Στάνταρ Λιέγης η Άρσεναλ ενώ έχανε 1-2, ισοφάρισε σε 2-2 στο 80 με ένα γκολ δύο φορές άκυρο! Διότι και οφσάϊντ υπήρχε και η ασίστ στον σκόρερ έγινε με το χέρι. Τώρα, χθες με τον Ολυμπιακό, το δεύτερο γκολ ήταν καθαρά οφσάϊντ-κι όχι οριακά όπως είπε ο Βενγκέρ-αλλά πάνω απ΄ όλα ο Γάλλος διαιτητής, συμπατριώτης του Πλατινί και του προπονητή της Άρσεναλ, έσπρωχνε όπως μπορούσε την Άρσεναλ. Ο άνθρωπος από κάποια στιγμή και μετά κι όσο το 0-0 έμενε, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, αφού δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πάρει ανάσα.

ΑΞΙΖΟΥΝ συγχαρητήρια στον Βενγκέρ, που έχει φτιάξει μία ομάδα που παίζει τόσο ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο, όπως αυτό που είδαμε χθες στο Έμιρεϊτς. Και του αξίζουν και συγχαρητήρια που μπορεί και έχει τέτοιες διαιτησίες σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης. Τουλάχιστον να το «κανονίσει» και για την Τρίτη αγωνιστική, ώστε να βγει νοκ άουτ η Άλκμααρ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: