Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Απόφαση ζωής για Ιλγκάουσκας

ilgauskas_cavs1.jpgΣε υιοθέτηση δύο παιδιών προέβη ο Λιθουανός σέντερ, Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας, αποφασίζοντας να αποκτήσει οικογένεια, καθώς η σύζυγός του αντιμετώπισε στο παρελθόν σοβαρά προβλήματα εγκυμοσύνης, τα οποία οδήγησαν στην αποβολή των διδύμων που κυοφορούσε.


Ο 34χρονος σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκε πρόσφατα σε ορφανοτροφείο της πατρίδας του (σ.σ Κάουνας) και αποφάσισε από κοινού με την σύντροφό του, να υιοθετήσουν δύο παιδιά ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών. Η σύζυγος του σέντερ των «Ιπποτών», Τζένιφερ, είχε αποβάλει πριν από δύο χρόνια, με τον Ιλγκάουσκας να δηλώνει πανευτυχής για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης... ζωής: «Μπορεί να μην κοιμάμαι τόσο όσο πριν, αλλά το διασκεδάζω. Τα δύο αυτά παιδιά ολοκλήρωσαν την οικογένειά μας».

Ο «Ζ» αναφέρθηκε επίσης και στο νέο του συμπαίκτη στους Καβς, Σακίλ Ο'Νιλ: «Θέλω πολύ ένα πρωτάθλημα και η παρουσία του ''Σακ'' θα μας βοηθήσει σε αυτό. Είναι ο καλύτερος σέντερ που έχω αντιμετωπίσει και αν κάποιος είναι να πάρει τη θέση μου στην πρώτη πεντάδα, δεν με πειράζει να είναι αυτός», ενώ έκλεισε ότι δεν προτίθεται να τον... κοντράρει: «Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Ας το κάνει κάποιος άλλος, διαφορετικά δεν θα αντέξω ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: