Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Αβραάμ: «Μας πείραξε το γκολ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στεναχωρημένος από το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε ο Αβρααμ Παπαδόπουλος, μετά την λήξη του αγώνα. «Οσο περνούσε η ώρα πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ενιωθα ότι ο χρόνος είναι υπέρ μας» δήλωσε.

«Γνωρίζαμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυνατότητες της Αρσεναλ. Παλέψαμε όλα τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε πρόβλημα με την κατοχή και σ’ αυτό φταίμε όλοι. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε...»

Για την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

«Σίγουρα υπάρχει η κούραση, γατί παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε, όμως, επαγγελματίες και δεν αποτελεί δικαιολογία. Από την στιγμή που φάγαμε σ’ αυτό το σημείο το γκολ ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε. Θεωρώ ότι το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με την Σταντάρ είναι πολύ σημαντικό».

Αν πίστευε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα αποτέλεσμα.

«Στο σημείο που φάγαμε το γκολ έμεναν 10 λεπτά κι όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας. Ισως να βγαίναμε στην αντεπίθεση και να πετυχαίναμε το γκολ. Οσο περνούσε ο χρόνος πίστευα ότι είναι υπέρ μας. Δεν είχαμε την κατοχή που έπρεπε και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Μας ενόχλησε το χρονικό σημείο που φάγαμε το γκολ. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Για το μέλλον

«Αυτό που έχει η ομάδα είναι πάθος, θέληση. Κάποια στοιχεία που μας λείπουν θα τα διορθώσουμε, γιατί έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να ξεχάσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες και περιμένουμε τους τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: