Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλο ματς στη Βαυαρία...


ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης... πράξης της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ που λαμβάνει χώρα την Τετάρτη. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Γιουβέντους. Στη μάχη και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα προσπαθήσει να σταθεί όρθιος κόντρα στην Τσέλσι.

Με τους αγώνες των ομίλων 1-4, συνεχίζεται η 2η ημέρα του τσάμπιονς λιγκ. Το ντέρμπι της βραδυάς, θα διεξαχθεί στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους, με τους Βαυαρούς να θέλουν την νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν σε σημαντικό βαθμό την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της ιταλικής ομάδας, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να «ισοσκελίσουν» την ισοπαλία που παραχώρησαν στην Μπορντό. Παράλληλα, οι Γάλλοι υποδέχονται την Μακάμπι Χάιφα και με νίκη θα μπουν με ουσιαστικές απαιτήσεις στην διεκδίκηση της πρόκρισης, αφήνοντας παράλληλα τους Ισραηλινούς «εκτός νυμφώνος».

Στον 2ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ και με νίκη θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ οι Γερμανοί θα παραταχθούν για δύο αποτελέσματα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μεγάλης σημασίας είναι και η άλλη αναμέτρηση του ομίλου, όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φιλοξενήσει την Μπεσίκτας, με τους Ρώσους να είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς, που θα τους κρατήσουν «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στον 3ο όμιλο, η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεκάθαρα φαβορί απέναντι στην Ζυρίχη και την Μαρσέιγ, αντίστοιχα, και με νίκη, ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» την πρόκριση και στην συνέχεια θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι το φαβορί, αφού οι «ροχιμπλάνκος» δείχνουν αγωνιστική κάμψη και δέχονται εύκολα γκολ. Παράλληλα, η Τσέλσι φιλοξενείται στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ -που έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα με τη «λευκή» ισοπαλία στην Μαδρίτη- και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη.

Το πρόγραμμα:

1ος Ομιλος
Μπάγερν-Γιουβέντους
Μπορντό-Μακάμπι Χάιφα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 1 αγώνα)
Μπάγερν..........1-0-0.....3-0.....3
Γιουβέντους......0-1-0.....1-1.....1
Μπορντό..........0-1-0.....1-1.....1
Μακάμπι Χάιφα....0-0-1.....0-3.....0

2ος Ομιλος
Μάντσεστερ-Γ. Βόλφσμπουργκ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπεσίκτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 1 αγώνα)
Βόλφσμπουργκ..... 1-0-0.....3-1.....3
Μάντσεστερ Γ......1-0-0.....1-0.....3
Μπεσίκτας.........0-0-1.....0-1.....0
ΤΣΣΚΑ Μόσχας......0-0-1.....1-3.....0

3ος Ομιλος
Μίλαν-Ζυρίχη
Ρεάλ Μαδρίτης-Μαρσέιγ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 1 αγώνα)
Ρεάλ Μαδρίτης.........1-0-0.....5-2.....3
Μίλαν.................1-0-0.....2-1.....3
Μαρσέιγ...............0-0-1.....1-2.....0
Ζυρίχη................0-0-1.....2-4.....0

4ος Ομιλος
ΑΠΟΕΛ-Τσέλσι
Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 1 αγώνα)
Τσέλσι...............1-0-0.....1-0.....3
ΑΠΟΕΛ................0-1-0.....0-0.....1
Ατλέτικο Μαδρ. ......0-1-0.....0-0.....1
Πόρτο................0-0-1.....0-1.....0

Δεν υπάρχουν σχόλια: